Bogblogger event på Esbjerg Hovedbibliotek

D. 16 marts, kl 17-19, afholder Hovedbiblioteket i Esbjerg et bogblogger event. Det er dog ikke et event kun til bogbloggere, alle som har lyst til at høre mere om vores hverdag og om det at være bogblogger – og blogger – er velkommen til at komme forbi og høre mere om det. Det er gratis men kræver en tilmelding. Hvis du er interesseret kan du tilmelde dig her.

Vi er tre bogbloggere som skal snakke lidt om hvordan og hvorfor vi blev bogbloggere og jeg skal snakke en del om mit forhold til forlagsverdenen. De to andre bloggere er Marie fra Litteraturlyst og Marit fra Bøgernes labyrint. Arrangementet bliver super hyggeligt og jeg ser frem til at dele ud af min viden samt høre hvad de andre har at sige.

Jeg har også hørt en lille fugl synge om at der bliver serveret både kaffe og champagne og kage og chokolade! Der er også en goodiebag til alle tilmeldte.

Så hvis du har tid d. 16 marts fra 17.00-19.00 så kom ned forbi Esbjerg Hovedbibliotek og hør mere om det at være bogblogger.

One Reply to “Bogblogger event på Esbjerg Hovedbibliotek”

  1. […] en del om det at være anmelder også. Hvis i vil læse lidt om arrangementet kan i finde indlæg her og her. Indlægget her skal ikke virke som om jeg skræmmer jer væk og det skal heller ikke tages […]

Skriv et svar

CommentLuv badge