Bogblogger event på Esbjerg Hovedbibliotek

I torsdags, d. 16 marts, afholdte Esbjerg Hovedbibliotek et arrangement omkring det at være bogblogger. Marit fra Bøgernes labyrint, Marie fra Litteraturlyst og mig selv talte hver især omkring vores begyndelse som bogbloggere og hvilken betydning det har for os. Det var et virkelig hyggeligt event og selvom det var nervepirrende at snakke om min passion for så mange mennesker, er jeg glad for at jeg gjorde det. Eventet var for både bloggere, folk der havde lyst til at starte deres egen blog op og folk der bare var nysgerrige omkring det at være bogblogger. Jeg nød at høre omkring Marit og Maries liv som bogbloggere og jeg synes det var særligt interessant at høre fra andre bogbloggere.

Nu kan jeg dog sige at jeg har holdt foredrag, eller hvad man nu vil kalde det. Det var en stor oplevelse som jeg, efter en rum tid, gerne vil gøre igen. Så mange tak for muligheden til Esbjerg Hovedbibliotek, Lenette og Kiera, samt alle der kom til eventet.

Til arrangementet fik vi også hver især en goodiebag og Marit, Marie og jeg modtog også en fin gaveæske som tak. Goodiebags var sponsoreret af Tellerup, Plusbog, Nice Hair, Slik for voksne og Arnold Busck. Der var to forskellige goodiebags da der kom flere til eventet end hvad man i første omgang havde forventet. Den ene goodiebag ser ud som nedenfor mens den anden indeholdte Kongens forkæmper (Throne of Glass, #1) af Sarah J. Maas.
Jeg kan afsløre at slikket fra Slik for voksne er utrolig lækkert, så jeg må et smut forbi deres butik snarest!

På nedenstående billede kan i se den fine gavekurv som vi hver især fik som tak for at tale til eventet. Der er både rødvin, brødpinde, chokolade-lakrids mandler, aoli med forskellige urter og trøfler. En virkelig lækker gavekurv som jeg er meget taknemmelig for. Jeg havde forventet at vi fik en goodiebag, som de andre deltagende, men ikke ligefrem vores egen lille gavekurv. Den skal jeg i hvert fald hygge mig med!

 

Indholdet på det første billede er sponsoreret af Tellerup, Plusbog, Nice Hair, Slik for voksne og Arnold Busck. Indholdet på det andet billede er modtaget som tak fra biblioteket. 

One Reply to “Bogblogger event på Esbjerg Hovedbibliotek”

  1. Sikke en dejlig oplevelse, du har fået dig der!

Skriv et svar

CommentLuv badge