Anmeldelsespolitik

REKLAME: Som følge af de nye markedsføringsregler bliver indlæg, hvor jeg har modtaget bøger eller produkter fra forlag eller andre virksomheder markeret med ‘reklame’. Jeg modtager udelukkende produkterne og ikke penge for disse indlæg. Jeg har også skrevet et helt indlæg om den nye markedsføringslov her.


Jeg har nu anmeldt bøger for diverse forlag og sider siden september 2014, selvom bloggen først blev oprettet i september 2015.

Jeg er altid 100% ærlig i mine anmeldelser, uanset om jeg har modtaget dem til anmeldelse, som gaver eller købt dem selv. Dog anmelder jeg kun bøger hvis jeg har noget godt at sige – hvis jeg på ingen måde kan sige noget godt om en bog vil jeg ikke anmelde den. Det er hverken fair over for mig, forfatteren eller mine læsere. I den forbindelse vil jeg dog nævne bogen i min månedlige opsummering med en lille kommentar.
Mine anmeldelser bliver delt på instagram og facebook og selve anmeldelsen bliver lagt på goodreads og saxo – og gerne andre sider hvis dette ønskes. Derudover er alle billeder på siden mine egne medmindre andet er nævnt.
*Hvis i mener noget er forkert i en anmeldelse (navn, steder osv.) skal jeg gerne rette det ellers er mine anmeldelser urørlige. Det er min mening og den går jeg ikke på kompromis med.

Jeg accepterer bøger til anmeldelse, men kun fysiske. Hver anmodning bliver vurderet fra gang til gang. Selvudgivelser er en sjældenhed; jeg har endnu ikke accepteret et selvudgivet værk, men man skal aldrig sige aldrig.
Jeg forbeholder mig retten til hverken at læse eller anmelde bøger, jeg modtager uopfordret. Alle bøger som kommer ind ad min dør bliver dog nævnt på bloggen på den ene eller anden måde. Enten i et nyt på reolen-indlæg – eller hvis jeg vælger at give dem en chance kan det også være ved første blik eller book taste testing (endnu ikke implementeret).
Anmeldereksemplarer eller gaver bliver ofte givet videre til venner, bekendte, andre bloggere eller doneret til et godt formål.

Hvis jeg modtager en kort bog (under 250 sider) vil den ofte blive læst hurtigt, blot så jeg ikke har den liggende på samvittigheden. Hvis jeg modtager en bog inden udgivelsesdagen vil jeg gøre mit bedste for at en anmeldelse er klar på dagen eller i den følgende uge – ellers må de vente i køen.
Undtagelser: i tilfælde af at jeg er ved at ryge i en læsetørke vælger jeg tit en tilfældig bog fra listen, eller en bog jeg ser meget frem til at læse fra listen.

Kontakt: frklitteratur@gmail.com