A-Z Survey

Jeg fandt dette tag på Regitze Xenias blog; Bookish Love Affair og jeg viste at jeg bare måtte svare på det – igen. Det var et af de første tags jeg besvarede da jeg oprettede min engelske blog tilbage i 2013 og jeg kan huske at det var en fryd at svare på alle spørgsmålene – for du kan i hvert fald ikke svare på alle på stående fod!

Ligesom Regitze tagger jeg alle der har lyst til at besvare spørgsmålene – for der er en hel del.

 

Author you’ve read the most books from

Efter en hurtig konsultation med goodreads må svaret være Lene Kaaberbøl på 16. Jeg har læst hendes Historien om Katriona trilogi samt hele Vildheks serien og selvfølgelig Skammerserien. Bøgerne blev vist også læst sidste år alle sammen.

 

Best sequel ever

A Court of Mist and Fury (A Court of Thorns and Roses, #2). Det er i det hele taget en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst og den eneste bog der har givet mig en litterære tømmermænd. Fantastisk serie!

 

Currently reading

Strange the Dreamer (Strange the Dreamer, #1) af Laini Taylor. Målet er at have en anmeldelse på bloggen i denne uge, bogen skal dog nydes!

 

Drink of choice while reading

Te, te og atter te. Jeg nyder at drikke en varm kop te mens jeg læser, i de koldere måneder falder valget dog på et glas kold faxe kondi med citron eller vand med frugter i.

 

 

E-reader or physical book

Fysiske bøger selvom jeg ejer en kindle som jeg er virkelig glad for.

 

Fictional character you probably would have actually dated in high school

Ian fra The Host af Stephenie Meyer, på mange punkter minder han om min kæreste som jeg rent faktisk datede i gymnasiet og stadig er sammen med.

 

Glad you gave this book a chance

A Monster Calls af Patrick Ness. Ifølge min anmeldelse på goodreads havde jeg reserveret bogen ved et uheld da det var en anden bog jeg havde i tankerne. Det er dog et fantastisk stykke litteratur som jeg ikke vil være foruden.

 

 

Hidden gem book

Fakturaen af Jonas Karlsson. Jeg modtog den til anmeldelse fra Tiderne Skifter – jeg havde ikke hørt om bogen før og den lød interessant. Det er en virkelig god bog som sætter en masse gode tematikker på spidsen, jeg nød den i hvert fald!

 

Important moment in your reading life

Da jeg startede en blog. Jeg havde på ingen måde læst i samme omfang som jeg gør den dag foruden og jeg havde ikke fået de samme oplevelser da jeg nok ikke havde turdet bare at tage afsted. For mig er det helt klart en af de helt store, vigtige øjeblikke, for det har ændret alt.

 

Just finished

Løgnen om dannelse af Peter Kemp. Jeg er i øjeblikket igang med at læse litteratur til min synopsis til KLM-eksamen samt at skrive den, så lige nu er det en helt masse faglitteratur der bliver læst. Løgnen om dannelse var dog spektakulær og får da også en anmeldelse på bloggen når jeg får tiden til det.

 

Kinds of books you won’t read

Jeg tror ikke at der direkte er nogle bøger jeg ikke vil læse, men jeg der er genrer jeg ikke vil anmelde – fx erotica.

 

Longest book you’ve read

Stillidsen af Donna Tartt med 836 sider. Desværre var jeg ikke den største fan af bogen.

 

Major book hangover because of

A Court of Mist and Fury (A Court of Thorns and Roses, #2) af Sarah J. Maas og jeg får garanteret også litterære tømmermænd af konklusionen på trilogien!

 

Number of bookcases you own

1 men det er en rumdeler med 20 rum som ikke står op ad en væg men ud fra en væg så egentlig er der 40 rum… Alle fyldte og med et ton bøger ovenpå også….

 

 

One book you have read multiple times

Harry Potter og de vises sten af J.K. Rowling.

 

Preferred place to read

Om vinteren; i sengen under dynen og om sommeren; i haven.

 

Quote that inspires you

It always seems impossible until it’s done.

 

Reading regret

Jeg ved ikke om jeg direkte har noget jeg fortryder i forhold til læsning men på sin vis fortryder jeg at jeg er gået af med en del klassikere fordi jeg ikke kunne lide dem. Klassikere er dog nemme og billige at skaffe så det er ikke det største problem.

 

 

Series you started and need to finish (all books are out)

Ønskekræmmerens datter af Laini Taylor – jeg har dog meget mere end den ene.

 

Three of your all-time favourite books

Tre som jeg endnu ikke har nævnt med et par stykker iblandt som jeg meget sjældent skriver om;

Wonder af R.J. Palacio

Da Vinci mysteriet af Dan Brown

Hvor intet bryder vinden af Leonora Christina Skov.

 

Unapolagetic fangirl for

A Court of Thorns and Roses trilogien af Sarah J. Maas. Ja, der er nogle problemer med bøgerne men for mig vinder historien mig altså over og jeg elsker de bøger.

 

Very excited for this release more than all others

Det var egentlig A Court of Wings and Ruin, men da den er udkommet må jeg jo udvælge en ny bog. Jeg ser virkelig frem til at Virginia Woolfs dagbøger udkommer på dansk her til september og jeg skal uden tvivl have fat i et eksemplar.

 

Worst bookish habit

At sige ja til eller anmode om anmeldereksemplarer med det samme jeg er ved at være i bund med min stak… Lige nu er der blot 8 på listen, så det er ikke så galt, men der er kun et par måneder til de store events kommer jo. Jeg er dog allerede begyndt at skære ned, så det er altid noget.

 

X marks the spot: start at the top left of your shelf and pick the 27th book

Forestillinger om Ana Ivan af Mikkel Rosengaard. Mikkel kontaktede mig tilbage i sommeren 2016 for at høre om jeg havde lyst til at mødes over en kop kaffe mens han var i Esbjerg og jeg kunne selvfølgelig ikke sige nej. Mikkel var den første forfatter jeg mødte, og så endda på tomandshånd. Bogen bærer mange positive minder for mig.

 

Your latest book purchase

Jeg var i Bog og Idé forleden og endte med at købe 2 bøger; Philida af André Brink og Mr. Y’s forbandelse af Scarlett Thomas.

 

Zzz-snatcher book (the last book that kept you up way late)

Den sidste jeg mindes at have holdt mig oppe er A Court of Mist and Fury endnu en gang. Jeg tror ikke at det er sket i år, i hvert fald ikke endnu.

Skriv et svar

CommentLuv badge