3 måneders gavekort til Mofibo

*Konkurrencen er sponsoreret af Mofibo*

I begyndelsen af måneden kom jeg i tanke om, at jeg havde glemt alt om bloggens fødselsdag. Sidste år gjorde jeg en del ud af det med forskellige konkurrencer, men timingen var ikke helt ideel. September måned er altid travl i forhold til events og studie, så forhåbentlig går det bedre næste år. Min plan for at gøre det godt igen er, at afholde diverse konkurrencer i løbet af året – eksempelvis i forbindelse med anmeldelser. Hvis det fungerer fortsætter jeg muligvis med konkurrencer hver måned, men det vil tiden vise.

Denne gang handler det dog om et gavekort til Mofibo på 3 mdr – både til eksisterende eller nye medlemmer. Vinderen får en kode som skal aktiveres inden d. 31. december 2017. Mofibo sponsorerer denne konkurrence. Jeg udvalgte Mofibo denne gang, og ikke Storytel, da jeg efterhånden har brugt Mofibo i en måneds tid og jeg er vild med deres platform. Jeg er i gang med både en ebog og en lydbog for tiden og jeg har endda lavet en side i min Bullet Journal dedikeret til min TBR hos Mofibo!

Jeg udtrækker en vinder næste lørdag, d. 30. september 2017, kl 12. Jeg trækker en tilfældig vinder i kommentarerne som derefter får direkte besked. Hvis ikke jeg hører tilbage fra vinderen inden for 24 timer udtrækker jeg en ny vinder.
For at deltage skal du blot efterlade en kommentar nedenfor, samt være følger af bloggen på den ene eller anden måde (facebook, instagram eller bloglovin). I kan evt. fortælle mig om den bedste lydbog i har læst eller den næste i skal i gang med, det er ikke et krav.

 

Vinderen blev Michael Bo Larsen som netop er blevet kontaktet på mail. Jeg besluttede mig for at skrive alle navnene ned på papir og lade kæresten udtrække en vinder derfra, og Michael blev den heldige vinder.

11 Replies to “3 måneders gavekort til Mofibo”

 1. Der er mange gode lydbøger – men der afhænger dælme også af oplæseren! Kan selvfølgelig ikke lige komme på en superb lydbog. Selv vil jeg gerne lytte til Harry Potter inden så længe 🙂

 2. Katrine Pedersen siger: Svar

  Wow en god konkurrence! De bedste lydbøger jeg har hørt har klart været Game of Thrones. De var overvældende som fysiske bøger, men som lydbog gled de bare ned!

 3. Årh, det vil jeg gerne vinde. Sofa og læsning vinder ofte over træning, så jeg kunne godt tænke mig at høre flere lydbøger. Det kan man jo gøre imens man er i fitness/løber eller går ture☺️

 4. Tillykke med bloggens fødselsdag <3
  Jeg følger dig via Bloglovin.
  Jeg har stadig til gode at høre min første lydbog, og jeg kunne godt tænke at høre en god bog, mens jeg træner på cyklen herhjemme – der kan tiden let blive lang 🙂

 5. The Nix har indtil videre været årets bedste lydbogsoplevelse

 6. Michael Bo Larsen siger: Svar

  Efter mere en 40 års læsning af fysiske bøger og samler af samme, er jeg nu igang med at lære at læse e-bøger og forsøgsvis at lytte til lydbøger. Det bliver aldrig enten eller, men er blevet ret glad for det praktiske hvad angår e-bøgerne på rejser og ture i naturen. Har lige afsluttet Justin Cronins Den Første og skal snart igang med efterfølgerne.

 7. Den eneste lydbog, jeg har hørt fra start til slut er “Jeg, Coriander” som jeg lige har anmeldt på min blog i dag. Vildt god bog, men var ikke 100% begejstret for oplæseren. …
  Lea udgav for nyligt “Jeg, Coriander” af Sally Gardner

 8. Jeg har det med at være begejstret for samtlige lydbøger oplæst af Stephen Fry (senest The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy). Og tillykke med bloggen! 😀
  sorttale(a)gmail.com
  Michella Tora udgav for nyligt 3 booktubers du ikke må gå glip af (non YA)

 9. Jeg vil gerne læse the maze runner færdig, men også forsøge mig med lydbøger

 10. Camilla Nyegaard siger: Svar

  Jeg vil forsøge mig ud i Ringenes herre som lydbøger

 11. Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Det er netop gået op for mig, da jeg læste dette indlæg, at jeg selv har glemt min blogs fødselsdag tidligere på måneden – hov …
  Anywho, der er absurd mange skønne bøger der skal læses og Mofibo gør det hele meget nemmere, så jeg krydser fingre for mit held! <3

Skriv et svar

CommentLuv badge